Aften-workshop: Hvad drømmer du om?

Drømmeworkshop med psykoterapeut og terapeutunderviser Brian Rønnow
På denne workshop vil du få ideer til, hvordan du kan spørge ind til og undersøge dine drømme, så de kan blive en vigtig guide i dit liv og din udvikling.

Mange af vores natlige drømme peger nemlig på områder i vores liv, som vi med fordel kan rette den indre lommelygte imod og trække visdom, gode råd og praktiske rettesnore med ud fra og bruge i det vågne liv

Workshoppen giver dig en direkte og praktisk tilgang til drømmetydning, så du kan godt forvente at få effektive redskaber med hjem, som du kan anvende på dine drømme efterfølgende.

Tag en drøm med, som du er villig til at dele med de andre, og husk at drømme er bare drømme. Der er ingen pinlige, dumme eller forkerte drømme. Alle har et budskab til dig.

Kom med til et par inspirerende timer i en let og kærlig stemning sammen med andre, der også ønsker at kaste lys på nogle af deres natlige drømme.

Forudsætninger:
Der kræves ingen forudsætninger andet end respekt og nysgerrighed. Måden, vi arbejder på, vil møde både dem der har meget erfaring med at arbejde med drømme, og dem der endnu er helt uprøvede i feltet.

Kort om tovholderen:
Brian Rønnow har beskæftiget sig med personlig udvikling siden sine helt unge år. Han blev certificeret ID Psykoterapeut i 2002 og har siden da undervist, superviseret og certificeret på ID Academy. Sideløbende har han haft selvstændig praksis, hvor han har givet terapi, coaching, spirituel vejledning og supervision. At arbejde bevidstgørende og udviklingsorienteret med drømme har alle årene været en af de stærke strømninger i Brians arbejde.

OBS: Workshoppen er mere direkte og praktisk end den handler om drømmetydning i klassisk forstand.

Cover Simplero - Hvad drømmer du om

Underviser
Brian Rønnow,
ID Psykoterapeut og underviser

Tid & Sted
Onsdag den 12. juni (København)

Klokken 18-21

København: Østerbrogade 79, 2100 København Ø
Silkeborg: Hattenæs 7, 8600 Silkeborg

Pris
250,-

Tilmeld dig "Hvad drømmer du om?"