Gratis åbent hus og infomøde om id-psykoterapi og ID Psykoterapeut-uddannelsen.

Det psykiske klædeskab og 
den nøgne sandhed

Langt størstedelen af de udfordringer, som mennesker støder på,  skyldes, at vi (på et ubevidst plan) er identificeret med og reagerer ud fra skiftende personlighedssider.

Kom med og lær om at hjælpe mennesker ud af deres mere eller mindre ufrivillige og automatiske roller og reaktionsmønstre vha.  transformativ id-psykoterapi med personlighedens mange sider.

Læs mere om aftenens oplæg her.

Efter oplægget får du besvaret spørgsmål om den 4-årige ID Psykoterapeut-uddannelse. 

Ja, jeg vil gerne deltage!
Kort Det psykiske klædeskab - cover_lodret

Tirsdag den 09. april, kl. 19:00 - 20:30
Frederiksgade 77 B/C, Århus C. - eller live-stream

Om oplægget 'Det psykiske klædeskab og den nøgne sandhed.'

En introduktion til transformativ id-psykoterapi med personlighedens mange sider.

Langt størstedelen af de psykiske, sociale og eksistentielle udfordringer, som vi har i vores liv, skyldes, at vi (på et ubevidst plan) er identificeret med og reagerer ud fra skiftende personlighedssider.

Genkender du (hos dig selv eller nogle du kender): den lidt for flinke side, den indre kritiker, pleaseren, den overansvarlige, den tøsefornærmede, den overmentale, den autoritetstro, den utilstrækkelige, offeret, den jaloux eller perfektionisten?

Når vores ubevidste sind lever livet for os, på automatpilot, så reagerer vi hele tiden i faste mønstre, på livets mange situationer og sammen med andre mennesker.

Ja, vi reagerer endda også følelsesmæssigt på vores egne tanker - ofte uden at udfordre tanken eller følelsen for den sags skyld.

Når psykoterapi transformerer, så sker det altid på et dybt bevidsthedsmæssigt niveau. Vi skal arbejde med vores identitet og vores selvfølelse, hvis vi ønsker langvarige virkninger. 

ID Psykoterapi arbejder med meget effektive metoder til at bryde ud af vores mere eller mindre ufrivillige og automatiske roller og reaktionsmønstre, der hæmmer vores livsudfoldelse, begrænser vores livskvalitet og ødelægger vores relationer.

Da id-psykoterapi er en holistisk psykoterapeutuddannelse, så arbejder vi ikke kun med at bryde ud af og tage kontrollen med de automatiske reaktionsmønstre, vi hjælper også mennesker med at ‘vågne op’ til deres inderste harmoniske værenskerne - det vi kalder for det essentielle selv.

Tag med til dette foredrag om id-psykoterapi og lær hvordan du med modellen "De 3 lag af identitet" kan transformere andre mennesker - og på vejen også dig selv - på ID Psykoterapeut-uddannelsen.

Efter oplægget har du mulighed for at få besvaret spørgsmål om den 4-årige uddannelse. 

work experience
Godkendt institut
study-group
Over 3000 ID Kursister

Hvorfor uddanne sig til psykoterapeut hos ID Academy? 

Mange  mennesker føler en dyb trang til at gøre en positiv forskel i verden og føler sig kaldet til at hjælpe andre ud af kriser, mistrivsel, stress, angst, sorg, udfordringer i parforholdet og meget andet.

Du har med garanti også dine egne grunde til at overveje at uddanne dig til psykoterapeut. Det kan være, du selv er kommet ud på den anden side af en livskrise og vil give videre. 

Uanset hvad, så har du nok bemærket, at der virkelig er brug for dig derude. Flere og flere voksne søger professionel hjælp og omfanget af mistrivsel blandt børn og unge er alarmerende stort.

Rigtig mange vælger at tage deres uddannelse til psykoterapeut på ID Academy, fordi ID Psykoterapeut-uddannelsen er holistisk og inkluderer både den fysiske, psykiske, sociale, naturlige og spirituelle dimension af os mennesker.

Derudover er ID Academy, gennem mere end 25 år, blevet kendt for sit meget høje faglige niveau, for et varmt og inkluderende miljø på uddannelsesholdene, praktisk ‘hands on’ færdighedstræning og supervision og meget andet.

Som navnet indikerer, har vi på ID Academy’s 4-årige certificerede og kvalitetsgodkendte psykoterapeutuddannelse et særligt fokus på menneskers identitet og selvfølelse.

Vores erfaring er, at vi først for alvor får skabt bæredygtige og langtidsholdbare løsninger på menneskers psykiske, sociale og eksistentielle udfordringer, når der sker en positiv forvandling af selvfølelsen.