Åbent Hus, med foredrag om ID Psykoterapeut-uddannelsen, i København, Århus og som Live-stream fra Kbh:

'Magien i Terapien'

- En fortælling om Danmarks holistiske psykoterapeutuddannelse hos ID Academy.

Dørene åbnes på vores uddannelsesinstitutter i København og Århus, så du kan dykke ned i id-psykoterapiens fascinerende univers - her hvor det kan føles magisk, når terapi virkelig gør en forskel.

Men hvad er hemmeligheden bag magien? Hvad får i virkeligheden terapi til at virke? 

Deltag i vores nye type infomøde, hvor et inspirerende foredrag, om et af de områder, der gør psykoterapi hos ID Academy unik, vil danne rammen (og måske tryllebinde dig til en uddannelse som psykoterapeut). 

Foredraget 'Magien i Terapien' fungerer som en introduktion til uddannelsen, hvor vi fokuserer på det væsentlige og fortæller dig, hvordan du udvikler dine evner til at skabe positive forandringer - og får den magiske følelse af 'at gøre en forskel'.

Efter foredraget møder du nogle af vores undervisere, du stiller alle dine spørgsmål og går rundt og mærker atmosfæren på vores skønne uddannelsessteder.

Ole Vadum Dahl (stifter) står for foredraget i København og Morten Bay (underviser og supervisor) vil gøre det samme i Århus. Live-streamen er fra København.

Læs om aftenens oplæg "Magien i psykoterapien".

Åbent Hus, med foredrag om ID Psykoterapeut-uddannelsen, i København, Århus og som Live-stream fra Kbh:

'Magien i Terapien'

- En fortælling om Danmarks holistiske psykoterapeutuddannelse hos ID Academy.

Dørene åbnes på vores uddannelses-institutter i København og Århus, så du kan dykke ned i id-psykoterapiens fascinerende univers - her hvor det kan føles magisk, når terapi virkelig gør en forskel.

Gå til tilmelding her - eller læs videre.

Deltag i vores nye type infomøde, hvor et inspirerende foredrag - om et af de områder, der gør psykoterapi hos ID Academy unik - vil danne rammen (og måske tryllebinde dig til en uddannelse som psykoterapeut). 

Foredraget 'Magien i Terapien' fungerer som en introduktion til uddannelsen, hvor vi fokuserer på det væsentlige (du kan finde det praktiske på vores hjemmeside) og fortæller dig, hvordan du udvikler dine evner til at skabe positive forandringer - og får den magiske følelse af 'at gøre en forskel'.

Efter foredraget møder du nogle af vores undervisere, du stiller alle dine spørgsmål og går rundt og mærker atmosfæren på vores skønne uddannelsessteder.

Ole Vadum Dahl (stifter) står for foredraget i København og Morten Bay (underviser og supervisor) vil gøre det samme i Århus. Live-streamen er fra København.

Læs om aftenens oplæg "Magien i psykoterapien".

Tirsdag den 19. september, kl. 19:00 - 20:30

online-learning
Fysisk & Live-stream
work experience
Godkendt institut
study-group
Over 3000 ID Kursister

Om 'Magien i Terapien'

En introduktion til foredraget af Ole Vadum Dahl (stifter)

Når psykoterapi virkelig gør en forskel, kan det næsten føles som magi.

Og det føles da også fuldstændigt magisk at kunne hjælpe mennesker med at løse deres problemer, komme helskindet igennem kriserne, genfinde livsmodet, højne livskvaliteten og folde deres dybeste potentiale ud.

Men hvad er hemmeligheden bag magien? Hvad får i virkeligheden terapi til at virke? 

“Hvis det eneste værktøj du ejer er en hammer, er der rigtig mange problemer, som vil ligne søm” (Måske Mark Twain)

Hvis vi kun har en enkel teori til at forklare menneskers psykiske og sociale problemer, vil vores muligheder for at hjælpe være stærkt begrænsede.

Jo flere vinkler vi har på de problemer en klient præsenterer os for, jo flere løsningsmodeller har vi, og jo bedre er vi i stand til at vælge en terapeutisk tilgang, som reelt vil hjælpe vores medmennesker. 

Måske har du lagt mærke til, at forskellige terapeutiske skoler har forskellige teorier om, hvad årsagerne er til vores problemer, og derfor kan deres praktiske tilgang til psykoterapi også være ret forskellig.

Vores erfaring er dog, at nogle terapiformer er effektive i forhold til nogle ting, og nogle er gode til nogle andre.  

Det er vores erfaring, at hvis vi vil være i stand til at hjælpe vores terapiklienter med hele spektret af de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige og sociale problemer, må vi kunne undersøge deres psykiske udfordringer fra flere vinkler og mestre flere forskellige terapeutiske tilgange og metoder.

I ‘gamle dage’ var vi nødt til at tage 2-3 terapeutiske uddannelser for at kunne imødekomme de fleste af de terapeutiske behov, som vores klienter præsenterer os for. Det er heldigvis ikke længere nødvendigt.


Om foredraget som en del af vores Åbent Hus i København og i Århus.

Kom og hør hvordan ID Psykoterapis unikke integrale tilgang gør det muligt at arbejde dybtgående med langt størstedelen af de almindeligt forekommende psykiske og sociale udfordringer - og det endda på baggrund af en enkelt psykoterapeutisk uddannelse.

I København står jeg (Ole Vadum Dahl - stifter af ID Academy) selv for det indledende foredrag, mens det er Morten Bay (id-underviser og supervisor), der står for det i Århus.

I løbet af vores indledende oplæg, ved Åbent hus-arrangementet, vil vi give nogle forhåbentlig både inspirerende og tankevækkende eksempler på:

  • Hvad det er for helt konkrete spørgsmål, du som ID Psykoterapeut, kan stille dig selv, for at forstå en klients problemer fra forskellige vinkler - og dermed muliggøre at vælge en terapeutisk retning, som effektivt hjælper en klient, uanset hvilken livsfase eller hvilket psykologisk modenhedsniveau, som han eller hun befinder sig på.

  • Hvilken palet af fascinerende terapeutiske metoder, du som psykoterapeutstuderende på ID Academy, lærer at mestre, så du effektivt bliver i stand til  at arbejde med alle 5 dimensioner af et menneske, dvs. med både krop, sind, ånd, kultur (relationer) og natur (ydre miljø).

  • Hvorfor en holistisk tilgang til psykoterapi, hvor vi arbejder med både det kropslige, det psykiske, det spirituelle, det sociale og det ydre miljø, er langt mere effektiv og bæredygtig end traditionel terapi, der ensidigt fokuserer på sindet og kroppen.

  • Hvorfor ID Psykoterapi er så unik en tilgang til menneskelig udvikling, trivsel og psykisk heling, og hvad det er, som får de positive forandringer til at holde - også på den lange bane.

  • Hvad dit nærvær, din empati og rummelighed betyder for terapien, og hvordan du bringer dig selv i en sindstilstand, der skaber et hjerterum, der i sig selv virker helende og motiverende for dine klienter.

Kom og vær med og oplev den gode stemning i vores hyggelige lokaler på Østerbrogade i København og Frederiksgade i Århus - eller deltag hjemmefra via Zoom.

Uanset om du møder op fysisk eller deltager hjemmefra, har du efter foredraget mulighed for at hilse på et par af underviserne og eventuelt få svar på nogle praktiske spørgsmål om ID Psykoterapeut-uddannelsen.

Kærlige hilsner 
Ole Vadum Dahl