10 moduler á 4 dage
32 timers supervision
Forårsopstart i København
Efterårsopstart i Jylland

ID Parterapeut: Terapi for modne par

Uddannelsen er opbygget således at, del 1, (de første fem moduler) lægger det teoretiske og praktiske grundlag for at arbejde med ID Parterapi. Del 2 (de sidste 5 moduler) har et særligt fokus på den kliniske træning med eksterne ‘øveklienter’.

En transpersonlig vinkel

ID Parterapi betragter hovedparten af de udfordringer vi oplever med vores kæreste som et udtryk for en slags vågen ‘drøm’. ID Parterapi handler derfor snarere om at ‘vække’ parret fra ‘drømmen’ end at gå med dem ind og forhandle på drømmens præmisser.

Sjælekontakten

ID parterapi fokuserer på den dybere transpersonlige kontakt, den ordløse kærlighedsdimension eller ‘sjælekontakt’ mellem parret. Det gør den sideløbende med den traditionelle parterapi om at løse konflikter og forbedre parrets samspil.

Personlig og spirituel udvikling

ID Parterapi bygger på, at et parforhold er en enestående mulighed for at udvikle sig personligt og spirituelt. Denne tilgang giver helt unikke muligheder for bæredygtige og langtidsholdbare løsninger på parforholdets udfordringer.

Bygget på ryggen af 40 års erfaring

Bag uddannelsen står en af Danmarks "Grand Old Men" indenfor personlig udvikling, Ole Vadum Dahl. Han har tidligere skrevet bøger og holdt foredrag om parforhold og har i de sidste 20 år haft uddannelsesinstituttet ID Academy.

Sammen med ID Academys dygtige og erfarne undervisere i bl.a. kærlighed, seksualitet og parforholdsudvikling, har de sammensat en uddannelse, der er helt unik i Danmark!

Ole-vadum-dahl-400x250-edited.png
  • “Kan varmt anbefale denne skole til andre som er nysgerrige på selvudvikling eller at få endnu flere teknikker og viden med i rygsækken.”

    ID Coach

  • “Jeg har ikke ord for alt det ID-Academy har betydet af positiv livsforandring for mig og min familie. Jeg er overbevist om at ID i høj grad bidrager til at gøre verden til et bedre sted. ”

    ID Psykoterapeut