Retreat: Hjertet bag hjertet

Menneskelig kærlighed og empati har uendeligt mange dybder og facetter. På dette retreat, tager Ole Vadum Dahl dig med på en rejse ind i hjertet bag hjertet. Dette retreat er en enestående chance for at genfinde din indre ro og udvide din kapacitet for nærvær og empati.

Ifølge Ole Vadum Dahl er meditation og spirituel udvikling ikke udelukkende en slags åndelig wellness, hvor vi hver især har mulighed for at finde indre ro og mening med livet. Dybere meditative processer handler i endnu højere grad om at åbne hjertet og finde ind til nye niveauer af kontakt og medfølelse med andre.

Når vi er i stand til at møde andre åbent fra ‘hjertet bag hjertet’, dvs. fra vores kærlige og tillidsfulde inderste værenskerne, uden masker eller forstyrrende forestillinger om os selv, har vi mulighed for at opleve en fuldstændig fri og empatisk kontakt med andre.

Denne kontakt overgår noget, vi sædvanligvis oplever, selv med mennesker vi ellers er tæt på. Det er, hvad Ole ofte kalder et ‘sjælemøde’.

Fra vores essens har vi mulighed for at indgå i et dybt ordløst fællesskab, hvor vi får en direkte eksistentiel erkendelse af, at vi alle på et dybt plan, er bevidsthedsmæssigt forbundet og derfor ikke adskilte og alene.

Programmet i praksis:
Ole Vadum Dahl vil på dette livsforvandlende retreat guide os gennem en række fascinerende processer, der, dag for dag, tager os dybere ind i oplevelsen af ‘vi’.

Gennem daglige stille meditationer med fokus på hjertet, får vi på dette retreat lejlighed til at opdage dybere lag af empati og kærlighed, som vi kan tage med hjem og berige vores hverdag med.

  • Morgen-, eftermiddags- og aftensessionerne startes med en times stille opmærksomhedsmeditation, hvor der kun lejlighedsvist bliver guidet. 
  • De mere strukturerede processer og guidede meditationer foregår i tiden ind imellem de tre faste stille perioder. 
  • Hver eftermiddag bliver afrundet med en times dynamisk kropslig meditation, som involverer åndedræt, bevægelse m.m.

Ved starten af retreatet vil der dog blive givet klare instruktioner og guidninger, så vi kommer godt i gang.

OBS.: Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i forhold til den ydre verden i de fire dage. 

 

Retreat - Sensommer - Hjertet bag hjertet - Facebook 1200x628

Undervisere
Ole Vadum Dahl, stifter af ID Academy
Dorthe Vadum Dahl

Tid & Sted
Torsdag d. 15. august til søndag d. 18. august 
(Torsdag: 15-21, Fredag: 9-21, Lørdag: 9-21, Søndag: 9-16)
Drueholm: Slimmingevej 34, 4100 Ringsted

Pris
3900 kr.
som inkluderer vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser.
Ved køb af to billetter samtidig, sparer du 500 kr. pr. billet.

Knap - tilmeld dig her - 2.png