[Intro] Continuum: Opvæk dine cellers kreative væv af intelligens

Evoking Peace image til ID  - Ekstra.jpg

Continuum er en sti til indre udforskning og dybdegående undersøgelse, hvor lyd, åndedræt, subtile dynamiske bevægelser og åben opmærksomhed gør det muligt for os at tune-in og vække det kreative væv af intelligens som flyder naturligt i os i hver celle.

Continuum er baseret på, at 45-75% af den menneskelige krop (netdoktor), består af vand. 

Ved hjælp af lyd stimuleres væskerne i vævet i vores krop. Dette er uanset om det er i bindevæv, knogler, i det der omgiver vores hjerne, rygmarv og nerver, omkring vores organer osv.

Ved hjælp af lyd skaber vi vibrationer i vores krop, hvorved væske agerer som et medium der opfanger effekten af vibration. Denne resonans viser sig i kroppen som bølgebevægelser, bølger/undulation, pulsering, kurver og spiraler.

Continuum er som ren forkælelse…  en luksuriøs tid til bevægelse, meditation, selv-reflektion og blid leg, i en selv-regulerende proces der er både nærende, livfuld og Vis.

Når vi aktiverer væskerne…

  • Øges den elektriske ladning i os.
  • Herved øges den flydende form af vævet i hele kroppen og gør at vi genopretter vores vitale cirkulation.
  • En krop er i flow åbnes til dybere at kunne undersøge de underliggende mønstre der ligger gemt, dybt i os.
  • Transformere de mønstre der begrænser os, og støtter os i at møde verden med mere ro, overskud og nærvær.
  • Træt væv bliver genoplivet, så vi føler os mere kreative og levende.

Med andre ord: Gennem den dybe indre lytning åbner vi os for kroppens iboende visdom til at styre vores indre bevægelse.

Gennem en kropsligt forankret bevidsthed støtter vi de komplekse selvregulerende processer der skaber mental og emotionel klarhed, indre næring og livfuldhed, samt en følelse af forbundethed. Det er som "at komme hjem i sig selv" – Dybt forankret i Væren.

Continuum vil inspirere alle interesserede i at vække sanserne, alle der ønsker større intimitet med Livet der strømmer i os alle og planeten.

Continuum er oprindeligt grundlagt af Emilie Conrad.

I den nærmeste fremtid...
Hvis din interesse er blevet vækket (og du vil gøre det samme mod dine væsker i kroppen), så se listen med events herunder: