(Tør du?) 6 råd til at huske dine drømme…

Cover - 800x375 - 6 tips til at huske drømme - Dine drømme har følelser, citat

I udviklingsarbejde er drømme et unikt element, da drømme er hudløst ærlige og sætter fokus på vigtige aspekter i dit liv og inde i dig. Samtidig, så er drømme også med til at balancere din psyke, bearbejde oplevelser og rydde op i foregående dages oplevelser og meget mere.

Når du kan huske dine drømme, så kan de bruges i dit udviklingsarbejde – fx på en af vores drømmeaftener i København eller Silkeborg. Her får du værktøjer til at arbejde dine drømme igennem i godt selskab med vores underviser Brian Rønnow.

Brian Rønnows 6 råd til at huske dine drømme

 1. Beslut dig!
  Når du har lagt telefonen fra dig, ligger i din soveposition og er klar til at sove, så beslut dig for ”at øve dig i at huske drømme”.
 2. Vis kærlig interesse.
  Dine drømme har på en måde følelser. I det øjeblik, du sender kærlige tanker mod dine drømme så åbner du op for, at dine drømme gerne vil huskes. Tænk fx ”Jeg vil rigtig gerne lære af mine drømme, så jeg håber du (mit indre) vil lade mig huske dem.
 3. Læg i samme position.
  Drømme hænger sammen med den position du lå i, da du vågnede…
 4. Skriv eller indtal drømmen.
  … Tag derfor din blok eller telefon frem fra armslængde og læg dig straks tilbage i samme position og skriv eller indtal din drøm. 
 1. Hvis kun et billede resterer. Nogle gange forsvinder drømmene hurtigt. Hvis der kun er et billede tilbage, så orienter dig i billedet ved simpelthen at kigge op, ned, omkring og se om der kommer mere frem.
 2. Slap af. Jo mindre du stresser dig selv over at skulle huske drømmen (eller ikke kan huske den) des længere væk flyder den væk. Så vær afslappet og rolig i det du vågner og fokuser på drømmen. Så skal den nok komme.

 

Tyd din drømme - på workshoppen med Brian Rønnow

Vores herlige ID-underviser og drømme-ekspert, Brian Rønnow, inviterer flere gange om året til drømme-workshoppen, Hvad drømmer du om?

På denne workshop får du ideer til, hvordan du kan spørge ind til og undersøge dine drømme, så de kan blive en vigtig guide i dit liv og din udvikling.

Mange af vores natlige drømme peger nemlig på områder i vores liv, som vi med fordel kan rette den indre lommelygte imod og trække visdom, gode råd og praktiske rettesnore med ud fra og bruge i det vågne liv.

Find datoerne på vores event-side

 

Tilbud hos ID Academy

 1. Få adgang til vores gratis online kurser: Essential meditation, Stress eller tilfreds, ID Coach Mini Masterclass m.m., når du tilmelder dig vores nyhedsbrev: https://online.idacademy.dk/tilmeld-nyhedsbrevet

 2. Tag en 4-årig efteruddannelse som Psykoterapeut. Hos ID Academy underviser vi i den unikke ID-metode der sikrer at du får alle kompetencerne til at støtte og udvikle andre mennesker, i egen praksis eller i forlængelse af dit job: http://psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk

 3. Deltag på vores 1,5 årige ID Coach uddannelse og bliv i stand til at coache andre mennesker til deres ønskede destinationer her i livet. ID Coach er nok Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og kan bruges som forlængelse af nuværende job eller i egen praksis: https://coachuddannelse.idacademy.dk/

 ... Skal du se uddannelserne an og møde vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige infomøder: https://online.idacademy.dk/lp-tilmeld-infoaften

 4. Deltag på nogle af vores mange events. Vi har bl.a. ”Hvad drømmer du om” (drømmetydning), ”Kom ud af form” (Bryd med dit ego), meditationsaftener, parforholds-workshops m.m: https://idacademy.dk/events/