(Tør du?) 6 råd til at huske dine drømme…

Cover - 800x375 - 6 tips til at huske drømme - Dine drømme har følelser, citat.png

I udviklingsarbejde er drømme et unikt element, da drømme er hudløst ærlige og sætter fokus på vigtige aspekter i dit liv og inde i dig. Samtidig, så er drømme også med til at balancere din psyke, bearbejde oplevelser og rydde op i foregående dages oplevelser og meget mere.

Når du kan huske dine drømme, så kan de bruges i dit udviklingsarbejde – fx på en af vores drømmeaftener i København eller Silkeborg. Her får du værktøjer til at arbejde dine drømme igennem i godt selskab med vores underviser Brian Rønnow.

Brian Rønnows 6 råd til at huske dine drømme

 1. Beslut dig!
  Når du har lagt telefonen fra dig, ligger i din soveposition og er klar til at sove, så beslut dig for ”at øve dig i at huske drømme”.
 2. Vis kærlig interesse.
  Dine drømme har på en måde følelser. I det øjeblik, du sender kærlige tanker mod dine drømme så åbner du op for, at dine drømme gerne vil huskes. Tænk fx ”Jeg vil rigtig gerne lære af mine drømme, så jeg håber du (mit indre) vil lade mig huske dem.
 3. Læg i samme position.
  Drømme hænger sammen med den position du lå i, da du vågnede…
 4. Skriv eller indtal drømmen.
  … Tag derfor din blok eller telefon frem fra armslængde og læg dig straks tilbage i samme position og skriv eller indtal din drøm. 
 1. Hvis kun et billede resterer. Nogle gange forsvinder drømmene hurtigt. Hvis der kun er et billede tilbage, så orienter dig i billedet ved simpelthen at kigge op, ned, omkring og se om der kommer mere frem.
 2. Slap af. Jo mindre du stresser dig selv over at skulle huske drømmen (eller ikke kan huske den) des længere væk flyder den væk. Så vær afslappet og rolig i det du vågner og fokuser på drømmen. Så skal den nok komme.

===

Vores herlige ID-underviser og drømme-ekspert, Brian Rønnow, inviterer flere gange om året til drømme-workshoppen, Hvad drømmer du om?

På denne workshop får du ideer til, hvordan du kan spørge ind til og undersøge dine drømme, så de kan blive en vigtig guide i dit liv og din udvikling.

Mange af vores natlige drømme peger nemlig på områder i vores liv, som vi med fordel kan rette den indre lommelygte imod og trække visdom, gode råd og praktiske rettesnore med ud fra og bruge i det vågne liv.

Tyd din drømme - på workshoppen med Brian Rønnow
Se datoer her

 ===

Hvis du er interesseret i flere værktøjer og blive opmærksom på bl.a. nye blogindlæg, så gør følgende:

1. "Synes godt om" vores Facebookside og følg med når vi bl.a. lægger nye blogindlæg og videoer op om selvudvikling herunder temaer som parforhold, stress, meditation og spiritualitet.;

 


2. Tilmeld dig vores spændende nyhedsmail 
og få samtidig adgang til bl.a. online kurser om stress og meditation samt invitationer til alle vores events.