[Intro] Det Vågne Parforhold (Weekendkursus)

Se et hverdagsdrama udfolde sig imellem Steen og Kirsten, som er to af underviserne på Det Vågne Parforhold og de fortæller lidt om, hvad I har i vente...

0:00 - 0:20 Intro til kursus.
0:20 - 01:19 Intro til øvelse: Hverdagsdrama.
1:19 - 03:57 Øvelsen bliver vist + Afslutning.

Det Vågne Parforhold er et weekendkursus, fra den 15. november til den 17.november på Hattenæs i Silkeborg, for par der elsker hinanden og ønsker at forvandle hverdagens uundgåelige dramaer og kontroverser til en endnu dybere kærlighedsrelation. 

[Bestil billetter her]

Kurset er bygget op omkring en række oplæg fra underviserne, som deler livligt ud af egne erfaringer og inspirerer via dem. Videre vil der være en række specielt udvalgte øvelser, hvor I som par skal arbejde sammen.

I kommer igennem både fysiske, kreative, kommunikative og meditative øvelser. Der vil bl.a. være øvelser omkring at,

  • Erkende, rumme og transformere konfliktstof.
  • Bryde dårlige vaner.
  • Stoppe op i det sagte, når det koger helt over.
  • Finde frem til de af jeres indre personligheder (former) der dukker op under konflikter, samt undersøge hvad denne side af jer selv, har på hjerte.

Fælles for alle øvelserne er, at det er kærlige øvelser, der har til formål at bruge jeres kontroverser konstruktivt til at udfolde jeres potentiale som par.

Undervejs vil der også være udveksling i gruppen, så vi alle lærer noget af hinanden og måske endda finder ligheder og løsninger sammen.

I løbet af weekenden vil I, med udgangspunkt i jeres egne oplevelser fra livet sammen, sætte kursen mod nye horisonter og kigge på hvilke skridt I skal tage, for at nå derhen – Som dig, mig og os.

---
Hvis du er interesseret i mere kærlighed og parforhold, så gør følgende:

1. Tilmeld jer "Det Vågne Parforhold". Tag din partner i hånden og så ses vi på Hattenæs, Silkeborg til en fortryllende par-weekend fra den 15. november til den 17.november 2019.

2. "Synes godt om" vores Facebookside og følg med når vi bl.a. lægger nye blogindlæg og videoer op om selvudvikling herunder temaer som parforhold, stress, meditation og spiritualitet.;

 

 

3. Tilmeld (eller gentilmeld) dig vores nyhedsbrev så får du adgang til vores online område, hvor du bl.a. får adgang til Ole Vadum Dahls 8 afsnit af hans tidligere foredrag om netop kærlighed og parforhold.