Sådan lever du ud fra din essens

button_fa-nye-episoder-pa-mail.png

Lyt til denne podcast

icons8-download-50.pngDownload podcasten som mp3

 

Resumé:

  • Rigtig mange mennesker længes efter at finde sig selv, på en måde hvor vi har os selv med i mere spirituel forstand.

  • Du skal bryde med hamsterhjulet og tage kontrollen tilbage over dit liv.

  • Du skal søge efter din essens, den du virkelig er – og forstå at den søgen er ikke et egotrip.

  • Vil du bruge hjertet til at komme ind i essensen og tættere på andre, så deltag på Ole Vadum Dahls retreats eller uddannelsesforløb.

  • Jo dybere vi læner os ind i hvem JEG ER, des mere oplever vi følelsen af at være et VI.

  • Se hele videoen for at få det fulde råd til at komme ind i essensen.

 

Tilbud hos ID Academy

  1. Få adgang til vores gratis online kurser: Essential meditation, Stress eller tilfreds, ID Coach Mini Masterclass m.m., når du tilmelder dig vores nyhedsbrev: https://online.idacademy.dk/tilmeld-nyhedsbrevet

  2. Tag en 4-årig efteruddannelse som Psykoterapeut. Hos ID Academy underviser vi i den unikke ID-metode der sikrer at du får alle kompetencerne til at støtte og udvikle andre mennesker, i egen praksis eller i forlængelse af dit job: http://psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk

  3. Deltag på vores 1,5 årige ID Coach uddannelse og bliv i stand til at coache andre mennesker til deres ønskede destinationer her i livet. ID Coach er nok Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og kan bruges som forlængelse af nuværende job eller i egen praksis: https://coachuddannelse.idacademy.dk/

 ... Skal du se uddannelserne an og møde vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige infomøder: https://online.idacademy.dk/lp-tilmeld-infoaften

 4. Deltag på nogle af vores mange events. Vi har bl.a. ”Hvad drømmer du om” (drømmetydning), ”Kom ud af form” (Bryd med dit ego), meditationsaftener, parforholds-workshops m.m: https://idacademy.dk/events/

 

Inspirerende og motiverende citater fra episoden

Blogquote-Detkræverblotsmasmagsprover.pngBlogquote-Hvis du sender en klage til den der har arrangeret dit liv… Behøver du så et frimærke.pngBlogquote-Lad ikke dit ubevidste sind bygget et liv i et hamsterhjul..pngBlogquote-Det vi alle virkelig søger, er at have os selv med i dybeste forstand.png

 

Transskription

Så det jeg gerne vil med de her aftener, er at give sådan lidt en ide om det her med at komme ind i essensen. Og på en måde give nogle små smagsprøver på, hvad der kan være nogle elementære aspekter af en spirituel livspraksis, som jeg ved at rigtig mange mennesker længes efter at finde for sig selv.

Altså finde en måde at have sig selv med i mere spirituel forstand, have sig selv med i dybeste forstand i hele livet, hvor jeg tror at mange af os føler at vi havner i hamsterhjulet og spekulerer på, hvem der mon har arrangeret det her liv for os.

Her er det så, at den amerikanske psykiater Irvin Yalom, han siger, når folk beklager sig over deres liv: ”Send en klage til den der har arrangeret dit liv”… Lokal adresse... Vi behøver ikke engang at sende en mail.

Men tænk hvis vi kunne have et liv som vi virkelig følte var dybt meningsfuldt. Sådan en grundbetingelse - og ikke en sjælden gang når vi var på meditationskursus eller vi fik lejlighed til at meditere med nogle venner eller var på et modul i forbindelse med vores coach eller psykoterapeutiske uddannelse her på ID Academy, eller noget i den stil.

Tænk hvis det var muligt at have et liv der er baseret på det vi dybest set er og den tilhørende forbundenhed, som vi jo virkelig mærker når det er vi kommer i kontakt.

At gå ind i essensen er ikke et egotrip.

Hvis vi kommer i kontakt med det vi dybest set er, så vil vi også finde hinanden.

Jo dybere vi læner os ind i ”jeg er”, jo mere oplever vi "vi er". Des mere forbundne føler vi os. Jo mere tillidsfulde bliver vi overfor hinanden og jo dybere møder vi hinanden.

Der er rigtig mange måder at gøre det på, træne det på, finde ind til vores individuelle stil. Det er også derfor jeg laver, og har gjort det længe, noget jeg kalder for mentorforløbet (rettelse: nu ELP, Essential Life Practitioner) hvor jeg over et års tid tager folk igennem sådan en spirituel livspraksis-træning over nogle moduler.

For også at vise, jamen vi kan godt få det ind i vores arbejdsliv, ind i vores følelser og sexualitet, vi kan godt få vores JEG (som ellers er ugle set i spirituelle kredse mange steder... Drop your ego... Selv vores ego, som er "the bad company" i mange åndelige kredse) kan være et springbræt ind i vores dybeste essens, hvis vi forstår vores eget JEG, vores eget ego-selv. Hjertet er en oplagt måde at komme ind i essensen på.

Hvad som helst kan blive en anledning. Det jeg tror det handler om for os, det er at have nogle måder at huske vores essens på. At vi på en simpel måde får arrangeret vores liv, så vi husker hvem vi er.