Sådan fik jeg min kraft tilbage på ID Academy

Se også indlægget på vores nye blogside: https://idacademy.dk/saadan-fik-jeg-min-kraft-tilbage-paa-idacademy/

Vil du lære mere om Jesper?
Besøg hans hjemmeside: https://sayikropsterapi.dk/
Jesper tilbyder både kropsterapi og psykoterapi.

Resumé

Mange af os går rundt med en fornemmelse af, at der er meget mere inde i os, end vi viser til os selv og omverdenen.

En af disse sider af os selv er ofte den Kraftfulde side – eller form, som vi kalder det på ID.

Når man mangler sin kraft, så fortæller Jesper i videoen her, at det for ham betød, at hans ambitioner blev ved tankerne eller når han prøvede, så var han ikke vedholdende nok.

Når hans kraft ikke blev sat i spil, så følte han, at noget manglede i hans liv og i ham selv. Han følte sig ikke autentisk.

Det der sker er, at vores ego-selv får saboteret os selv. Det kan være vi fortæller os selv: Du er ikke god nok. Tror du virkelig du kan gennemføre det her. Skulle du ikke bare stoppe med det samme.

På ID Academy ser vi vores udfordringer i øjnene og accepterer, at det er sådan det er at være menneske – OG at der også er en vej ud af udfordringen eller hjem igen, som Jesper siger.

Vi er nemlig sikre på, at al det der saboterer os, det er vores ego – der af frygt prøver at holde os trygge ved at sabotere os.

Men bag egoet, der findes der en dybere og mere ægte version af os selv, selve vores essens.

Det er den vi arbejder mod at finde tilbage til, ved at styrke forståelsen af os selv, af alle vores ego-personlighedssider og ved at opleve de gemte kvaliteter vi indeholder.

Det arbejde indeholder en masse forskellige metoder, øvelser og viden – alt sammen noget, som du bliver kærligt taget igennem på ID Psykoterapeut.

Hør Jespers historie om at finde sin kraft på ID Academy i videoen.

 

Tilbud hos ID Academy

Få adgang til vores gratis online kurser: Essential meditation, Stress eller tilfreds, ID Coach Mini Masterclass m.m., når du tilmelder dig vores nyhedsbrev: https://online.idacademy.dk/tilmeld-nyhedsbrevet

Gratis infomøde hvor du kan høre om vores uddannelser og lade dig inspirere af vores undervisere. Vi afholder infomøder 6 gange om året - 3 steder i landet: https://online.idacademy.dk/lp-tilmeld-infoaften


ID Academy’s uddannelser: Terapi, Coaching og Spirituel udvikling

  1. Tag en 4-årig efteruddannelse som Psykoterapeut. Hos ID Academy underviser vi i den unikke ID-metode der sikrer at du får alle kompetencerne til at støtte og udvikle andre mennesker, i egen praksis eller i forlængelse af dit job: https://psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk

  2. Deltag på vores 2 årige ID LifeCoach uddannelse og bliv i stand til at coache andre mennesker til deres ønskede destinationer her i livet. ID Coach er nok Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og kan bruges som forlængelse af nuværende job eller i egen praksis: https://coachuddannelse.idacademy.dk/
  3. (NYHED) Den 2-årige ID Parterapeut-uddannelse er en uddannelse, hvor parterapeuten kan udøve terapi, der henvender sig til det modne og bevidste par.

    Det betyder par, som gerne vil udvikle sig sammen, og bruge både de gode og de udfordrende situationer i forholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden: https://https://online.idacademy.dk/nyhed-id-parterapeut-uddannelsen

… Skal du se uddannelserne an og møde vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige infomøder: https://online.idacademy.dk/lp-tilmeld-infoaften

Er du mere til spirituel udvikling? Så overvej ID Academys stifter, Ole Vadum Dahls helt eget mentorforløb (tidligere ELP-forløb). Henover 5 moduler a 4 dage lærer du at vågne op til den du virkelig er, vokse op så du holder fødderne på jorden, rydde op så fortiden ikke har fat i dig, åbne op ind til dit hjerte – så du til sidst kan lyse op for andre og i verden: https://vadumdahl.dk/elp/

  

Citater fra episoden

Jeg vidste, at jeg manglede min kraft fordi, jeg havde nogle ambitioner. Jeg kunne mærke, at jeg godt ville noget med mit liv,.jpg

Jeg har været igennem det at arbejde med kraft i forskellige stadier. Nogle af dem har været meget fysiske… og nogle har været mere subtile.jpg

Jeg er mere autentisk (nu), jeg har lettere ved at sætte udtryk på hvordan jeg har det, mine følelser, mine behov, mine grænser. – Jesper Thrane, kursist ID Psykoterapeut

 

Transskription

 

Grunden til at jeg havde brug for at få fat i min kraft var, at jeg manglede den. Jeg savnede den, jeg længedes efter den og jeg vidste at den var der et sted, men at den ikke fik lov. 

Jeg vidste, at jeg manglede min kraft fordi, at jeg havde nogle ambitioner, jeg kunne mærke, at jeg godt ville noget med mit liv, som jeg ikke kunne manifestere. Jeg kunne ikke gennemføre det, jeg kunne ikke... Jeg var ikke vedholdende nok.

Så på en eller anden måde gjorde det, at jeg ikke syntes, at jeg levede særlige autentisk. Jeg tror at den manglende kraft kommer fra at, på en eller anden måde, at have lært mig selv ikke at måtte være mig selv. Det at gerne ville finde tilbage til min kraft er noget som, har ligesom, over tid, blevet en større og større udfordring, hvor jeg til sidst var nødt til at kigge på nogle ting.

Og det vi gør på ID-uddannelsen, det er jo at, vi ser de i øjnene, at det er sådan det har været, at det er sådan det er at være menneske, og at der så er en vej ud af det eller hvad man kan sige, hjem igen.

Jeg tror jeg har været igennem det at arbejde med min kraft i forskellige stadier. Nogle af dem har været meget fysiske, med nogle fysiske øvelser hvor vi banker ned i nogle madrasser osv. for at få den kraft ligesom manifesteret og båret frem til overfladen og vise, at den gerne må være der.

Og nogle har været via mere subtile samtale. For eksempel sådan noget, hvor jeg er kommet i kontakt med et tidligere liv og en kraftfuld person, en gladiator som stod og havde alt mulig kraft i sig, hvor jeg ligesom skulle tage den kraft, som jeg var i kontakt med, med frem til et nu. Det var meget virkningsfuldt for mig.

Det kan også godt være at jeg har været i kontakt i nogle indre barn processer, hvor jeg har været nede og være der for mig selv, på et tidligere stadie af mit liv, hvor jeg på en eller anden måde ikke kunne blive mødt af mine omsorgspersoner. Og det har siddet fast i mig, så det havde jeg brug for ligesom at mærke ind i igen. 

Og på en eller anden måde har jeg i arbejdet med min kraft, har jeg også arbejdet med de der modstande der har stået i vejen for at bruge den kraft, eller lade den komme ud. 

Jeg er mere autentisk (nu), jeg har lettere ved at sætte udtryk på hvordan jeg har det, mine følelser, mine behov, mine grænser. Det er nemmere at applikere mit mod, det er nemmere at bruge mit mod i situationer hvor jeg kan mærke: Det er faktisk her, at jeg skal vælge noget andet.

Det jeg har haft brug for har været mere at blive rummet, at blive mødt i noget der var sårbart. Det at jeg har mærket, at der er plads til mig, og de sårbare sider eller det som, der troede at jeg ikke måtte, kunne eller havde lov til, det er ligesom blevet genforhandlet. Og det tror jeg har inspireret nogle sider af mig, som så må være her også, eller den her kraft der kunne komme igennem til at få lidt mere frit løb

jeg tror at helingen ligger i at lade alle de sider være som ikke tror at de må være der, eller tror at de skal noget, ligesom lade dem blive set, lade dem blive rummet. De har alle sammen en gave at give, hvis de får den rigtige arbejdsopgave, som måske er justeret til nuet. Men samtidig skal det også rummes i, det de står i og sidder fast i. 

Så det er et langt sejt træk, men det er det værd.